Kompletterande fakturainformation

Min Sida för enfamiljhus

Som kund hos Statkraft har ni tillgång till ”Min Sida”. Där kan ni bland annat se era fakturor med tillhörande specifikationer och se er fastighets värmeförbrukning för att få bra koll på den. Ni kan även hålla oss uppdaterade med era aktuella kontaktuppgifter och mycket mer. 

Energiguiden för näringskunder

När våra kunders värmeanläggningar är driftoptimerade och väl injusterade blir fjärrvärmenätet effektivare och tillsammans spar vi såväl pengar som miljö. Därför erbjuder Statkraft våra kunder ett kostnadsfritt och webbaserat verktyg som på ett enkelt och överskådligt sätt ger våra kunder bättre kontroll över fjärrvärmeförbrukningen. Ni finner Energiguiden här. 

Energi- och klimatrådgivning i er kommun

Energi- och klimatrådgivning är en opartisk och kostnadsfri service från er kommun. Rådgivaren kan hjälpa fastighetsägare med tips och råd för att bli mer energismarta och därigenom minska fastighetens energianvändning och  miljöpåverkan. Kontakta din kommun för mer information.

Klagomål, medling och tvistlösning

Om ni som kund har några klagomål eller önskar medling i samband med en eventuell tvist enligt §§10-16 i fjärrvärmelagen är ni välkomna att kontakta Statkrafts kundservice. Ni finner vid varje tidpunkt gällande lagstiftning på www.riksdagen.se

 

Andel förnybar energi och energiprestanda i er kommun